Aix les Bains 2013

No Chicken Travel proudly presents: Golf i Frankrike – Aix les Bains

mont-revard-962766_1280

Vi har besökt denna pärla till stad förut. Den har ett perfekt läge vid Bourgetsjön som är Frankrikes största insjö. Kort transfer, under timman, från Genève som har bra flygförbindelser med Sverige, vilket betyder att vi kan spela golf både på ankomst- och avresedagen. Hit till Aix les Bains kom romarna under antiken för att dricka brunn och bada hälsobringande termalbad. I dag bubblar den lilla orten av turistaktiviteter, med skidbackar, hippodrom och casino. Ja, och så golf.

Denna gång höjer vi ribban vad gäller boendet och bor på ett fyrstjärnigt hotell med frukostpension. Lunchen äter vi med fördel på den trevliga golfrestaurangen och middag på någon av de härliga restaurangerna i staden. Här finns även fyra Guide Michelinkrogar att välja på och ett otal små trevliga mysiga restauranger.

Varje kväll bokar jag middag för gruppen på någon trevlig restaurang att delta i för den som så önskar. Uppslutningen i gruppen brukar vara 100 procent.

flower-223065_1920

Apropå mat ändrar vi denna gång lite på det normala konceptet. En kväll ingår vinprovning på golfklubben följt av en fyrarättersmiddag med kaffe och Calvados!

Därtill har jag bokat in en svensk golf pro som ger oss lektioner med spel ute på banan alternativt lektioner på rangen under två dagar. Det låter väl bra att spela 18 hål golf på förmiddagen, njuta av den franska lunchen följt av privat golflektion, och varför inte ytterligare 18 hål som ingår i dagens greenfee om det bara finns plats för oss ute på banan?

Resedatum 3 – 6 oktober 2013. Medeltemperaturen under oktober är 19 grader i Aix les Bains. I Göteborg är medeltemperaturen vid samma tid 5 grader.

Program:

Torsdag 3.10:

Avresa Göteborg/Stockholm – Genève. Transfer till hotellet. Tid för lunch på golfklubben innan vi spelar 18 hål på Aix les Bains.

Fredag 4.10:

18 hål golf på Aix les Bains. Golflektion med pron.

Lördag 5.10:

18 hål golf på Aix les Bains. Golflektion med pron.

Söndag 6.10:

18 hål golf på Aix les Bains. Transfer till Genèves flygplats för vidare transport till Sverige

I priset 12 400 kr ingår följande:

  • Flyg tur och retur Göteborg / Stockholm – Genève
  • All golf på Aix les Bains golfbana under fyra dagar
  • Del i dubbelrum på fyrstjärnigt hotell inklusive frukost under fyra nätter
  • Vinprovning inklusive fyrarätters middag en kväll
  • Golflektion med svensk golf pro under två halvdagar
  • All transfer till och från flygplats och hotell sker med ett lokalt tranportföretag och ingår i priset
  • Svensk reseledare

Enkelrumstillägg efter offert.

Observera att priset baseras på det flygpris som gäller idag, dvs. 12.2.2013 och kan komma att höjas. Anmäl dig omgående för garanterat pris.