Cervinia 2017

NCTravel proudly presents:

Cervinia och Kurs i Yoga och Giraffspråk

Cervinia i Italien är Italiens högst belägna skidområde. Här har vi bergen Matterhorn och Monte Rosa på 3883 meters höjd. Cervinia och systerorten Zermatt på schweiziska sidan har tillsammans totalt 350 km skidåkning och 93 pister.

Cervinia är snösäkert och ståtar med breda familjepister som huvudsakligen är röda på de soliga sydsluttningarna. På andra sidan berget ligger då Zermatt med lite brantare skidåkning. Liftkortet ger dig möjlighet att åka i bägge systemen. Och att jämföra det schweiziska och italienska köket vid lunchpausen!

ska%cc%88rmavbild-2016-12-13-kl-20-55-05


Kursgivare under veckan är Anne-Christine Smith.

a-c-smith

Anne-Christine är beteendevetare, organisationskonsult och internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare och har många års erfarenhet att arbeta med teamutveckling, konflikthantering och kommunikationsutveckling.

Hon har stor erfarenhet av tandvården där hon jobbat med dessa frågor sedan mitten på 90-talet. Anne-Christine har skrivit böckerna ”Giraffspråket- Känslans kommunikation” samt ”Här & Nu- medveten närvaro”. Dessutom har hon varit aktiv som tränare och ledar inom skidåkning.


Kursen syftar till att förhindra belastningsskador på vårdpersonal i dagens stressande arbetssituation. Genom yoga tränar man upp koncentrationsförmågan genom att rikta uppmärksamhet på sin kropp. Kursen ger dig också ett instrument för att undvika smärta i nacke-hals-region ett nog så vanligt problem hos vårdpersonal. Yoga mjukar upp spända muskler och stärker dem. Kundaliniyoga kombinerar fysisk och mental träning för att skapa ett välmående.

Giraffspråket skapar klarhet och tydlighet i kommunikationen där man lyssnar in sig själv och andra med empati. På så sätt klargör man vad man behöver i en viss situation och hur man förhåller sig till denna. Giraffspråket underlättar mötet med andra inte minst på arbetsplatsen.

Kursen vänder sig till hela teamet med tandläkare, läkare inkluderande assisterande och administrerande personal som är varmt välkomna. Kursprogram skickas ut efter anmälan till denna både teoretiska och praktiska kurs.


cervinia
Vårt hotell Auberge Les Neiges d’Antan

Vi bor en liten bit utanför själva bruset i Cervinia på ett familjeägt typiskt italienskt hotell. Hotellet är känt för sitt goda kök och vi har halvpension så vi ser fram emot de berömda gastronomiska middagarna. Hotellet har en liten shuttlebuss som kör oss till och från liftsystemet.

STS Konferens- och Alpresor håller i hela arrangemanget och deras guideservice har vi också tillgång till.


Avresa lördag 25.3.2017 och hemresa lördag 1.4.2017.


I resans pris 28900 kr ingår följande:

 • Charterflyg T/R Arlanda /Göteborg– Geneve
 • Transfer T/R Geneve – Cervinia
 • Inkvartering i 7 nätter på Hotel Auberge Les Neiges d’Antan 
 del i dubbelrum
 • Frukostbuffé på hotellet i 7 dagar
 • Gastronomiska middagar på hotellet i 7 dagar
 • 
Liftkort inkluderande både Cervinia och Zermatt
 • STS:s guideservice under vistelsen
 • Lokal skatt
 • Flygskatter

Tillägg:

 • Enkelrumstillägg 
1495 kr
 • Skidhyra ” Superiormodell ” 1070 kr för sex dagar
 • Kursavgift 7000 kr inklusive boken ” Giraffspråket ”

Bindande anmälan i Sverige genom att betala 15 000 kr till bankgiro 743-3980 Ingvar Schützer senast 22 december 2016. Slutbetalning 30 dagar innan avresa.

På inbetalningen skriver du resenärens namn exakt som det står i passet och skriv vilken resa det gäller.


Enligt resegarantilagen har NCTravel ställt erforderliga garantier till Kammarkollegiet.

Vid eventuella återbud återfås inbetalade pengar förutsatt att kostnader ej debiteras arrangören av exempelvis agent, flygbolag, hotell etc. I sådana fall får resenären stå för dessa kostnader. Teckna gärna en separat reseförsäkring hos Europeiska försäkringsbolaget eller motsvarande.

Tandläkare

Ingvar Schützer

NCTravel

Ingvar Schützer AB

Org.nr. 556792-7685

Kastellgatan 16 A

41307 Göteborg

031-167056

0706096503
Företaget har F-skattsedel

Moms.reg.nr/ VAT.nr.: SE 556792768501

Erforderlig garanti finns hos Kammarkollegiet

E- mail :   info@nctravel.se Hemsida: www.nctravel.se

NAMN:: Ingvar Schutzer

BANK: Swedbank, Gothenburg, Sweden

IBAN SE27 8000 0810 5991 4543 7506
SWIFTCODE SWEDSESS