Korsika

No Chicken Travel proudly present höstens golfresa:

Korsika

Golf de Sperone vid Bonifacio på Korsika är rankad som en av de absolut vackraste banorna i Europa. Robert Trent Jones Sr ritade år 1990 banan som är belägen mellan de vita stränderna och de dramatiska klipporna på sydspetsen av Korsika. På höstkanten är det ingen trängsel här precis och havet är varmt nog för ett dopp och staden Bonifacio där vi bor är en helt ljuvlig plats. Man behöver inte vara golfare för att följa med på den här resan – endast livsnjutare!

Temperaturen i luft och vatten är i medeltal 22 grader i oktober månad på Korsika ! Golfen kan alltså kombineras eller ersättas med att njuta av ön istället. Bad,vandringar,cykling…

Liksom vid alla tidigare resor är vi ett mindre sällskap med trevliga personer som reser. Hotellet jag valt ligger i Bonifacio stad mitt i hamnen endast några kilometer från golfbanan. Bonifacio är Korsikas vackraste stad med ett underbart läge vid vattnet och med en majestätisk borg tronande på klippan. Det franska köket, vattnet, hamnen och golfen. Behövs det något mer?


 

Vad som ingår i resan 17 – 24.10.2015 är:

Flyg Göteborg / Stockholm/ Köpenhamn – Figari, Korsika.

Transport till hotellet i Bonifacios hamn.

Del i dubbelrum sju nätter inklusive frukost.

Golf på Sperone GC tre dagar som priset baseras på. Varje extrarunda kostar sedan 750 kr . Kanske utforska Korsika lite mer istället eller en dag på stranden?

Taxi till golfbanan t.o.r. alla dagar ni spelar

Transport till flygplatsen.

Flyg hem till Sverige.

Svensk färdledare på resan.


 

Totalpris 15 200 kr.

Bindande anmälan genom att betala 5000 kr på bankgiro 743-3980 till Ingvar Schützer AB. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Jag har bokat 10 platser på hotellet. Först till kvarn gäller ! Anmäl er omgående !!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s