Prag 2011

No Chicken Travel proudly presents: Vårens golfresa Prag

prague-1119791_1280

Den här gången kombinerar vi golf med en storstad. Vi spelar golf på de fyra bästa golfbanorna runt Prag, men har också tid för sightseeing av alla fantastiska sevärdheter som staden erbjuder. Här har vi dessutom lagt in ett besök på ett litet lokalt ölbryggeri – U Fleku med sitt världsberömda mörka öl som bara kan drickas just här . Vi har också tid för shopping; kanske av bärnsten och kristall som Tjeckien är världskänt för.

Jag har valt att lägga resan så att vi reser iväg på Kristi Himmelsfärd och i och med detta så får vi en resa som varar i fem dagar där fyra av dagarna är röda dagar! Endast en klämdag. Vi har tur att vår nationaldag nu också är en helgdag.

Temperaturen i juni är c:a 25 grader och uteserveringar med billig (!) god mat och dryck skall vi njuta av. Liksom vid alla tidigare resor är vi ett mindre sällskap med trevliga personer som reser ihop. Varje kväll har jag bokat en restaurang för gemensam middag. Hotellet jag valt ligger på Prags bästa adress.

Flyget från Sverige tar oss snabbt ned till Prag ( vi kan äta lunch i Prag första dagen ) och vi bor denna gång på ett fyrstjärnigt hotell mitt inne i centrala Prag alldeles vid Vaclav-platsen . Där har vi nära till alla sevärdheter som Karlsbron, Laterna Magica, Pragborgen från 800-talet, medeltida kyrkor, judiska begravningsplatsen etc. Prag har också tre operahus och är känt för sina konserter. Här finns något för alla smaker.

Men bäst är nog ändå de fantastiska golfbanor vi skall spela. Exempelvis Albatross GC lär vara lika fin som Brohof GC som vi rankar som bäst i Sverige.

prague-924761_1920

Vad som ingår i resans pris baserat på 10 deltagare är följande program:

2.6.2011 Flyg Göteborg / Stockholm/ Köpenhamn – Prag.

På flygplatsen väntar transport till hotellet .

På kvällen har jag lagt in ett besök på bryggeriet U Fleku.

3.6 Efter frukost transport till Karlstejn GC. 18 hål golf.

4.6 Efter frukost transport till Konopiste GC. 18 hål golf.

5.6 Efter frukost transport till Albatross GC.18 hål golf.

6.6 Efter frukost transport till Beroun GC.18 hål golf och därefter transport till flygplatsen . Flyg hem till Sverige.

Svensk färdledare på resan.

Om någon skulle vilja ta en öl vid 19:e hålet efter golfrundorna så är det bra att veta att vi har en buss med chaufför för all transport under resan. Lyxigt att slippa köra själva!

 

Totalpris 12500 kr inklusive VMB moms baserat på 10 deltagare. Flyg, boende i dubbelrum inklusive frukost, all golf och transfer samt besöket på U Fleku ingår.