St Andrews 2020

No Chicken Travel proudly presents

St Andrews

Golfresa till golfens urspung Skottland med spel på St Andrews berömda banor.

links

Vi har besökt området förut, men denna gång satsar vi på ett enklare boende just i St Andrews centrum med närhet till alla de aktuella banorna. Efter golfrundan kan man då ta en öl på det 19:e hålet på någon av stadens alla pubar och sedan strosa runt och insupa atmosfären innan vi bestämmer oss för middag på någon trevlig restaurang. Bekvämt.

St Andrews stad ståtar med sin katedral och kyrkogård där “golfens fader” Old Tom Morris ligger begravd. Staden är en universitetsstad med betoning på golf med sitt golfmuseum -British Golf museum och ett otal affärer med golfkläder och utrustning.

katedral

Totalt sex banor hör till St Andrews Links och vi spelar vilka vi vill under en intensiv golfvecka. New-, Eden-, Jubilee-, Castle-, Balgove- och Strathtyrum courses ingår i veckopriset och står till vårt förfogande.

Jag har letat igenom stadens hotell och hittat ett trevligt ställe ett stenkast från the Old Course. Synnerligen centralt med andra ord.

Avresa 12 oktober 2020. Hemresa 19 oktober.

Vad som ingår i resans pris 17900 kr:

  • Flyg Göteborg, Stockholm, Köpenhamn t.o.r. Edinburgh.
  • Transfer Edinburgh flygplats t.o.r. hotellet i Edinburgh.
  • Sju övernattningar del i dubbelrum inclusive Scottish breakfast på hotell i St Andrews.
  • Sju rundor golf på St Andrews Links enligt ovan.
1895
St Andrews New Course byggd 1895 !
2008
Castle Course byggd 2008. Kanske den vackraste banan i St Andrews?

Och skulle ronden inte ha gått så bra så kan vi alltid lägga till en runda på The Himalayas, området alldeles jämte öppningshålet på Old Course, där “The Ladies Putting Club” sedan 1867 lägger ut en ny 18-håls puttingbana varje onsdag. Banan går man runt på en timma endast utrustad med en putter. Greenfeen ingår inte i priset för resan, men kostnaden 35 kronor för en runda ( inklusive hyra av utrustning ) är ganska överkomlig. Förresten betalar pensionärer endast 12 kronor….


Handpenning 4000 kr betalas till Ingvar Schützer AB bankgiro 743-3980 senast 31 december 2019. Slutbetalning 30 dagar före avresa.

På inbetalningen skriver du resenärens namn exakt som det står i passet och vilken resa det gäller.


Enligt resegarantilagen har NCTravel ställt erforderliga garantier till Kammarkollegiet.

Vid eventuella återbud återfås inbetalade pengar förutom anmälningsavgiften (som jag använder till att köpa flygbiljett ). Detta förutsatt att merkostnader ej debiteras arrangören av exempelvis agent, flygbolag, hotell, golfbanor etc. I sådana fall får resenären stå för dessa kostnader. Teckna gärna en reseförsäkring hos Europeiska.

Ingvar Schützer

No Chicken Travel
Ingvar Schützer AB
Org.nr. 556792-7685
Kastellgatan 16 A,
41307 Göteborg
Tel. 070 6096503
Företaget har F-skattsedel

Bg 743-3980

Moms.reg.nr/ VAT.nr.: SE 556792768501
Erforderlig garanti finns hos Kammarkollegiet
E- mail :   info@nctravel.se

Lämna en kommentar